Trycksaker

Visitkort, kuvert, mappar, affischer och mycket annat!

Ett professionellt intryck på möten med företagets intressenter är alltid av vikt. Då kan det vara bra att låta en seriös leverantör hjälpa till med trycksaker. Genom våra samarbetspartners så skapar vi konkurrenskraftiga priser till våra kunder för samtliga trycksaker som organisationen är i behov av. Vare sig det gäller 200st nya visitkort till den nyanställde HR-Chefen eller 5000st mappar till säljarna på kontoret som vill lämna avtal till kunderna på ett prydligt sätt!

 

  • Expressleveranser finns tillgängligt.
  • Vi jämför priser åt er hos minst 5st av våra tryckeri-partners.
  • Ett enormt sortiment med papperstyper och diverse lösningar.
  • Alla beställningar samlat på en faktura/månad.

Det kan vara väldigt svårt att välja tryckeri och man får oftast väldigt många frågor som kan vara svåra att svara på. Exempel på detta kan vara om pappret skall vara bestruket, offset/digitaltryck, stansning, buntning och en hel del andra komplicerade termer. Vi hjälper er igenom dessa hinder och skapar en smidig och enkel beställning av trycksaker. Er personliga kontaktperson på NRSE har koll på de artiklar ni beställer och ni kan luta er tillbaka och invänta leveransen.

Dags att se över en miljöoptimerad helhetslösning?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte