Storstädning

Dags för en ordentlig omgång?

Damm och smuts är ingen direkt höjdare. I många fall finns det en regelbunden städning på arbetsplatsen där viktiga ytor torkas av dagligen. Ett par gånger per år kan det däremot behövs en rejäl upplyftning och en ordentlig storstädning.

Storstädning är även viktigt att starta med inför en nystart av en ny leverantör eftersom det ger en god och stabil grund att starta på. Med rätt förutsättningar och god planering skapar vi en hållbar lösning för lokalvården på arbetsplatsen. Storstädning utförs i hela Stockholm och omfattar kontor, verkstad, byggarbetsplats, industrilokal, lager eller fastighet.

Några viktiga saker att tänka på inför en uppfräschning är:

Städning med hela 170 grader varm ånga.

Kemikalier är i många fall inte nödvändigt. NRSE försöker tänka så hållbart som möjligt i samtliga sammanhang som omfattar de tjänster vi erbjuder, framförallt när det kommer till städningen.

Ångtvätt ger verkligen ett fantastiskt resultat och bäst av allt är att inga som helst kemikalier används! Våra städmetoder med ånga är otroligt uppskattade i både kök och toaletter. Med 170 grader varm ånga avlägsnar vi smuts, beläggningar och mögel från fogar, kakel, rostfritt stål, kyl & frys, mikrovågsugnar, spis och ugn samt mycket mer.

 

Dags för storstädning i Stockholm?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte