Lokalvård

Bryr du dig också om vår vackra planet och våra barns framtid? Välj Svanenmärkt lokalvård från NRSE

Vi älskar att ta hand om era arbetsplatser, men inte till bekostnad av miljön. Vi har försökt tänka ett steg längre, och komma fram till en lösning som ger er den kvaliteten ni efterfrågar, utan starka kemikalier och tillvägagångssätt som påverkar vår planet. Lokalvård i Stockholm med omnejd som är Svanenmärkt, innebär att samtliga processer inom organisationen följer Nordisk Miljömärknings strikta riktlinjer som bland annat omfattar upprättande och uppföljning av kvalitetsledningssystem samt miljöledningssystem.

Alla är vi olika, och det är även våra kunders arbetsplatser. Vi sköter städning på kontor, fastigheter, kyrkor, förskolor, skolor, lagerlokaler, gymhallar, simhallar, idrottsanläggningar, datacenter och trapphus. Detta resulterar bland annat i diverse golvtyper och övriga förutsättningar för hur lokalvården skall planeras och struktureras i en kvalitetssäkrad process. Med lång erfarenhet och en stor samlad kompetensbas kan vi utan tvekan konstatera att vi vet vad vi håller på med!

Hur fungerar det när man byter till Svanenmärkt lokalvård genom NRSE?

Svanenmärkt lokalvård stockholm NRSE

 • Vi bokar ett möte och tar en rundtur hos er där vi lyssnar på hur upplägget ser ut idag, och hur ni skulle vilja ha det i framtiden.
 • Nu börjar det roliga för oss! Vårt team sätter sig ner och räknar fram den mest miljömässiga, sociala och ekonomiskt hållbara lösningen för just er arbetsplats.
 • När ni har godkänt vårt förslag är det dags att planera startdatum.
 • ca två veckor innan startdatumet är det hög tid för ett uppstartsmöte där vår arbetsledare tillsammans med er kontaktperson på arbetsplatsen går igenom de sista detaljer inför uppstarten.
 • På startdagen ser vi till att ha rätt person, medel och redskap på plats och ni har nu en Svanenmärkt leverantör hos er!
  Boka möte

Våra medarbetare
Hemligheten till vårt fantastiska koncept är våra superhjältar, medarbetarna! En tillhörighet och gemenskap mellan oss på NRSE är grunden till en stark organisation. Vi värdesätter även en god relation mellan våra medarbetare och kunderna. Bland annat föreslår vi gärna att kunden godkänner att lokalvårdaren gärna kommer under tiden som några är kvar på arbetsplatsen så vi alla lär känna varandra. Det ger en känsla av tillhörighet vilket vi tror resulterar i ett mer hängivet och dedikerat arbete hos våra kunder.

 • Utbildad personal enligt vår interna utbildningsplattform baserad på PRYL, Sveriges mest omfattande städutbildning.
 • Samtliga medarbetare talar flytande Svenska eller Engelska.
 • Vi bär enhetliga arbetskläder samt innehar ID06 kort.
 • Samtlig personal är försäkrade och har tjänstepension genom FORA.
 • Självklart har NRSE kollektivavtal genom Almega/Fastighets.

Varför är vi så bra?
Vi lovar er inte guld och gröna skogar, men vi kan garantera en väl utvärderad process för hur vi sköter vår verksamhet. Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig och då skall det finnas tydliga rutiner för hur en leverantör hanterar en sådan avvikelse. Det förekommer sällan på grund av våra innovativa och kreativa lösningar med marknadens bästa maskiner, medel och redskap.

Vår utbildning bidrar till att samtliga medarbetare i organisationen är väl medvetna om vårt gedigna miljöarbete som främst handlar om att förändra hur branschen ställer sig till användning av kemikalier och medel.

Kvalitetskontroller enligt avtalad med frekvens gör att ni som kund i lugn och ro kan ägna tiden åt att göra det ni är bäst på, medan vi kontroller att det vi har kommit överens om stämmer med verkligheten.

Vi förstår att ni är intresserade av att höra mer, därför har vi gjort det enkelt för er. Klicka på knappen nedan, fyll i vilken dag och tid ni vill träffa oss så skall vi titta på en lösning som passar er.

Dags för nytt städbolag i Stockholm?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte