Kontorsmaterial

Över 20 000 artiklar med leveranser dagen efter över hela Sverige!

Skapa konto

 

Hur väljer man egentligen rätt papper, penna, post-it, pärm, mapp och övrigt kontorsmaterial?

Det är en djungel av artiklar för kontorsmaterial och ibland är det svårt att hitta rätt. Vissa produkter till företag skall vara av högsta möjliga kvalitét om det exempel är säljmappar som ges ut till potentiella kunder. Medan post-it lapparna som används på kontoret kanske kan vara av den billigare varianten. Behöver ni istället trycksaker eller profilprodukter och giveaways med logga erbjuder vi självklart även det.

Vi har stenkoll på vårt artikelregister och så fort det finns en gnutta fundering över vad som skall beställas ringer eller mailar ni enkelt till er privata kontaktperson på NRSE som vägleder er genom de olika valen.

På webbshoppen för kontorsmaterial med leverans dagen efter på beställningar utförda innan 12.00 i Stockholm, Göteborg, Malmö och resterande Sverige.

Om du inte redan har ett kundkonto hos oss registrerar du dig enkelt som ny kund på webbshoppen  genom att klicka på knappen nedan:

Skapa konto


Fyll i “NRSE kontorsmaterial Guldlista” på “Eventuellt meddelande” längst ned på sidan för att ta del av över 20% rabatt på samtliga artiklar i webbshoppen.

När du väl har registrerat dig på hemsidan händer följande:

  • Du får en egen inloggning med kundunika priser.
  • Du kommer så småningom bli kontaktad av din privata kontaktperson på NRSE som kommer gå igenom era mest frekventa artiklar för att kostnadseffektivisera inköp.
  • En lathund för beställning och sökningar skickas till er per mail, där ser ni bland annat hur man filtrerar artiklar på enbart miljömärkta varor.
  • Gör beställningar direkt i webbshoppen med 30 dagars kredit.

Dags att se över en miljöoptimerad helhetslösning?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte