Fruktkorgar

Ekofrukt eller Rekofrukt?

I Sverige är vi lyckligt lottade. Kostnadsfritt kaffe och frukt finns det i princip på samtliga kontorsplatser runt om i landet. Medarbetare äter i snitt omkring 200 gram frukt per dag, vilket motsvarar ett kilo per vecka. Vitaminer och fruktos hjälper till att boosta arbetsdagen när man inte riktigt orkar längre!

Eko och Reko lådor
Hos oss kan du välja mellan två typer av fruktkorgar.

EKO-lådan innehåller enbart ekologisk frukt, medan Reko-lådan innehåller ekologiska bananer och resterande delen av lådan innehåller frukter sprängfyllda med bekämpningsmedel som gör att frukterna ska se goda och nyttiga ut men egentligen inte är det.

Nej, vi skojar bara! Men som ni märker så rekommenderar vi EKO-lådan.

Korgarna kommer i olika storlekar och innehållar en basblandning av citrusfrukter, bananer, äpplen, päron och toppas med säsongens frukter.

Ett tips när ni väljer låda är att dela upp leveranserna på två olika dagar. Om ni exempelvis skall beställa 18kg/vecka så kan ni ta en 9kg korg på måndagen samt en 9kg korg på onsdagen. På så sätt har ni fräsch frukt hela veckan!

Dags att se över en miljöoptimerad helhetslösning?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte