Fönsterputsning

Professionell svanenmärkt fönsterputsning med rätt redskap och metoder.

Det gäller att tänka hållbart i varje steg inom en organisation, och minst sagt inom de tjänster vi erbjuder våra kunder. Fönsterputsningen genom NRSE är Svanenmärkt och följer strikta riktlinjer från Nordisk Miljömärkning och hur vi skall arbeta samt vilka kemikalier som får användas. Å andra sidan skall det inte påverka varken resultatet eller ergonomin för personerna som utför arbetet. Vi har tänkt till lite extra för att skapa en hållbar lösning för såväl miljön och plånboken.

Med rätt redskap och metoder erbjuder NRSE ett konkurrenskraftigt pris med ett högkvalitativt utförande.

Vare sig ni är ett mindre kontor eller större fastighetsägare kan vi tillgodose era behov samt utföra planering, utförande och fakturering på det sätt som passar just er bäst.

Någonting som kan vara bra att tänka på när det kommer till fönsterputsning är hur många sidor av rutorna som faktiskt behöver putsas. Ibland kan det räcka med enbart utvändig fönsterputsning och ibland kan det faktiskt vara läge för putsning av utsida, insida och mellanglas. I många lägen kan man som kund betala onödigt mycket för putsning av samtliga sidor. Vi tycker inte det är så roligt att utföra arbeten som verkligen inte behövs, utan sparar gärna våra krafter och era pengar på saker som verkligen behöver utföras!

Dags för fönsterputsning?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte