Entrémattor

Hyra dörrmattor och entrémattor med eller utan logga.

Dörrmattor är det första steget mot en renare och fräschare lokal och inomhusmiljö. Visste du att upp till 80% av all smuts fastnar på en riktigt bra dörrmatta. Hyra av dörrmattor gör att sand, grus och annan smuts samlas upp av mattorna vilket ger mindre slitage på ditt golv, dessutom är det kostnadseffektivt med tanke på lägre slitage och kostnader för underhåll. 

Vi hjälper er att hitta rätt entrémattor för kontoret och fastigheten med eller utan logga.

När ni hyr entreémattor av oss ingår det effektiv hämt- och tvättservice, vilket betyder att vi kommer och hämtar mattorna, tvättas i tvätteri, torkar och kontrollerar mattorna, om en matta är utsliten och nött byter vi ut den mot en ny. Efter det kör vi tillbaka mattorna och ni har nu fräscha nytvättade mattor. Under tiden den ena mattan tvättas ligger det självklart en identisk matta på plats hos er. 

Mattorna tillverkas med miljövänliga material och tvättas med miljövänliga medel, på så sätt kan vi stolt presentera och leverera våra miljövänliga entrémattor.

Inför beställningar av mattor är det varmt rekommenderat att låta en av våra proffs på just dörrmattor åka ut till er för att planera storlekar och placering av dörrmattorna. Några viktiga saker att tänka på inför en beställning är följande:

  • Hur ofta skall mattorna bytas?
  • Skall det vara samma intervall under sommar- och vinterhalvåret?
  • Vilka färger och mönster skall mattorna ha?
  • Ska mattorna vara med eller utan logga?

Vi förstår att det finns många frågor, och vi finns till för att underlätta valen. Boka in ett möte med oss så kommer vi ut och berättar mer om en optimal och hållbar lösning.

Dags att titta på nya dörrmattor?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Förhoppningsvis kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt mer effektiv.

Boka möte