Om Oss

Helhetsleverantör till kontoret

Behöver du en helhetsleverantör till kontoret som även är omtänksam för miljön? Miljö, och hållbarhet ligger oftast i surret bakom väggarna någonstans på kontoret. Vissa arbetsplatser har en hållbarhetschef som ständigt pushar efter att optimera bolagets sätt att arbeta med CSR- och miljöfrågor som rör bolaget samt dess intressenter. Vissa arbetsplatser har ett helt gäng med engagerade miljökämpar som gärna vill vara med och påverka hur kontoret skall vara en mer miljövänlig plats för både intern och extern påverkan. Våra kunder har NRSE som leverantör, ett företag med bland annat svanenmärkt lokalvård.

Vi är de där galningarna som sitter och jobbar på hur vi kan ta miljö- och hållbarhetsmedvetenhet ett steg längre. Självklart är kvalitét och pris viktiga faktorer, men vi tycker att miljö- och hållbarhetsfrågor är precis lika viktigt! Vi är din helhetsleverantör för ditt kontor.

Vi kommer ut och lyssnar!

När du bokar ett möte med oss sätter vi oss ner tillsammans och går först och främst igenom hur ni arbetar idag, vilka leverantörer som finns i ert register idag, samt vilka budgeteringsrestriktioner som finns i dagsläget. När vi vet mer om er verksamhet kan vi lättare ta fram en lösning med en helhetsleverantör till kontoret som passar er bäst.

Ni kanske är skogstokiga i mörkrostade espressobönor, eller helt förälskade i bryggkaffe! Apelsiner kanske är superpoppis på kontoret medan gröna äpplen inte alls går hem bland medarbetarna. Vi lyssnar noggrant, och sedan presenterar vi en lösning som passar er.

Efter mötet är det dags för oss på NRSE att grotta ner oss och skräddarsy en lösning som passar det vi kom överens om. Vi erbjuder över 17 olika tjänster och självklart kan du välja och vraka mellan de tjänsterna som är intressanta för just er.

  • Vi bokar ett möte med er.
  • Vi lyssnar på er och hur ni har det idag.
  • Vi tar fram en offert med en skräddarsydd lösning.
  • Ni har flera tjänster, men en kontaktperson och en faktura!
Helhetsleverantör till kontoret - Vi hjälper dig som office manager att göra hållbara inköp, och effektiviserar verksamheten miljömässigt, socialt och finansiellt hållbart.

Helhetsleverantör till kontoret – NRSE Sverige AB – Svanenmärkt lokalvård och 17 andra tjänster

Transparens och flexibilitet.

En offert skall vara tydlig, och utan några dolda kostnader. I offerten skall samtliga kostnader framgå, så ni vet om att beslutet som tas är ekonomiskt, socialt och miljömässigt rätt.

Utöver det skall även ett avtal vara flexibelt. Som kund skall ni inte vara bundna till långa och komplicerade avtal som är svåra att ta sig ur. Tvärtom, om ni inte är nöjda med oss skall ni enkelt kunna titta på ett annat alternativ. Vår vinst är i nöjda kunder som vill stanna hos oss!

En kontaktperson och en faktura.

När vi väl har tecknat ett avtal med varandra så har samarbetet startat, det vill säga att det roliga kan starta!

Ni kommer ha en kontaktperson genom NRSE som hanterar samtliga ärenden som avser de tjänster ni har genom oss. Oavsett om det avser avbokning av fruktkorgar, städ och dörrmattor på grund av sommaruppehåll eller om det gäller en beställning av kontorsmaterial som ni gärna vill ringa in och beställa.

Ni kommer även enbart ha en enda faktura på de tjänster vi levererar till er. Den fakturan kommer i början av varje månad med 30 dagars kredittid och samtliga kostnader är specificerade med respektive kostnad för smidig och enkel bokföring. Snacka om lyx för ekonomiavdelningen!

 

Ska vi ta en dejt?

Vi kommer gärna ut till er och lyssnar på hur ni arbetar idag. Om vi har tur så kan vi även presentera en alternativ lösning som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt effektivare än idag.

Boka möte

 

 ISO Kvalitet- och Miljöpolicy

Här kan du ladda ner vår Kvalitet- och Miljöpolicy.

NRSE Kvalitet- och Miljöpolicy